Zeeslag eind 2010

Klik voor ware grootte
Foto JPost.com

In de Syrische havenstad Latakia ligt een armada van mogelijk meer dan tien schepen klaar om naar Gaza op te stomen. Doel is de wapenblokkade van Israël tegen de Hamas te doorbreken. Het vlaggeschip van de vloot, die ze “Viva Palestina” noemen telt 380 “activisten” uit 42 landen, (USA, Canad, Zuid Amerika, Australië, Turkije, Frankrijk, UK, Italië enz.) Die 42 landen zouden er verstanding aan doen om hun landgenoten tenminste dringend te adviseren niet mee te doen aan deze bedrieglijke en gevaarlijke ‘vredevloot’.

Ook voertuigen en medische apparatuur en medicijnen en hulpgoederen worden meegenomen. Hulpgoederen, dus niet nodig, kunnen altijd over land via Ashdod naar Gaza worden vervoerd. De humanitaire vlag waaronder men vaart is de zogenaamde nood van de Palestijnen in Gaza. Een nood die alleen maar bestaat in de propaganda van de Palestijnen. Onafhankelijke buitenlandse waarnemers hebben immers geconstateerd en gefotografeerd dat de markten van Gaza meer dan voldoende voedsel aanbieden. Dat veel ‘arme Palestijnen’ een luxueus bestaan hebben.
Het enige doel van de legale blokkade van Israël is de wapensmokkel voor de Hamas tegen te gaan en zo de inwoners van bijvoorbeeld SdRot te beschermen tegen nog meer raketten dan die al afgevuurd zijn en nog steeds op die dorpen bij Gaza afgeschoten worden. Maar ook over die raketten hoeft men zich niet druk te maklen, want die komen er via de tunnels toch wel. Het doel is om de anti-Israël propaganda nog verder op te voeren en zelfs een oorlog uit te lokken.

Wat moet Israël doen?

Een land heeft niet alleen het recht, maar ook de plicht vijandelijke schepen uit de territoriale wateren te jagen. Emmanuel Wimston, een bekende analist en commentator over zaken die het Midden Oosten betreffen, suggereert dat Israël de propellers van de schepen door visnetten onklaar te maken en de schepen naar Ashdod te slepen. De opvarenden moeten daar worden gearresteerd, ondervraagd en eventueel teruggestuurd naar hun thuislanden.

Het is duidelijk waar Iran, Turkije, Syrië en de terroristen, die achter deze vloot zitten op uit zijn: Meer slachtoffers, die de woede van de wereld tegen Israël tot een kookpunt brengen en zo de weg naar een oorlog tegen Israël banen. Men vreest ook dat die vloot kleine supersnelle boten meeneemt. Daarmee kunnen explosieven en ook zelfmoordterroristen op de onderscheppende Israëlische boten lanceren. Of zelfs raketten kunnen gebruiken.

Winston adviseert de Israëlisch regering in dat geval terug te schieten, net op de waterlijn te richten, zoadat de boten langzaam zinken en Israël de tijd en de gelegenheid heeft om de drenkelingen op te pikken en te redden. Een zeer gevaarlijke provocatie! Een zeeslag die makkelijk kan uitlopen op een van de in de Bijbel voorzegde oorlogen en op een catastrofe, niet alleen voor Israël maar vooral voor de vijanden van Israël en in een later stadium voor heel de wereld.

Onze gebeden worden steeds belangrijker, evenals onze steun aan Israël.

Aanvulling

Vandaag, 18 oktober 2010, is het konvooi naar de Egyptische havenstad al-Arish vertrokken. Daar willen de collega’s van de hamas-terroristen 450 voertuigen ontschepen om die over (Egyptisch) land naar Gaza te transporteren. Verder is bekend geworden dat onder de zeevarende terroristen 40 lieden zijn die ook op de Mavi Marmara meegevaren zijn. De Britste leider van deze oorlogsvloot, David Galloway refereerde aan de rede die de Britse Premier David Camaron in Turkije heeft gehouden. Hij vergeleek Gaza met een gevangenkamp en veroordeelde Israël scherp. Voor Galloway en de zijnen een bemoediging en rechtvaardiging van hun wel zeer gevaarlijke actie. We hopen en bidden dat Israël een goede manier zal vinden om deze aanval te keren. Of misschien stuurt de HERE God wel een orkaan.

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Gheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl, Christenen voor Israël, of Johannes Multimedia.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Meer Recente Artikelen Alle Actuele Artikelen »

Zaterdag, 09 Aug '14

De TRIOMF van de LEUGEN

“Here, red mij van de leugenlippen van de bedrieglijke tong” Psalm 120:2 Voordat …

Vrijdag, 04 Juli '14

HOELANG NOG ?

Het is angstig-spannend in de wereld. Nu ook in ons land. Zelfs …

Woensdag, 28 Mei '14

Het DOODZIEKE van EUROPA

Buitengewoon fel reageerde men in Israël op de antisemitische aanslag in het …

Vrijdag, 18 Apr '14

De WEEËN van de EINDTIJD en de G-0

Profeten, discipelen van Jezus en de Eerste Gemeente waren ook druk bezig …

Naar Boven