Midden Oosten

PALESTIJNSE OORLOGEN

zondag, 14 april 2019
Ook tijdens de verkiezingen in Israël zijn de Palestijnen herhaaldelijk ter sprake gekomen. De politieke winnaar, president Benjamin Netanyahu wekte de woede van het …
Lees meer...
dinsdag, 24 november 2015 15:11

Wereld in Beroering (2)

De cijfercombinaties 9/11 en 13/11 zullen in boeken over de wereldgeschiedenis vastgelegd worden. 9/11/2001, de zelfmoordaanslag op de Twin Towers in Washington, 13/11 de terreuraanslag in Parijs samen met het afgelasten van de voetbalwedstrijd wegens terreurdreiging in Hannover 17/11. Op Middelbare Scholen zullen die getallen geschiedenisproefwerken ontsieren. In Islamitische Koranscholen zal vermeld worden dat op 13 en 17 november 2015 ISIS 2-0 scoorde in hun al 13 eeuwen durende oorlog tegen de “westerse kruisvaarders”.

“Het is oorlog” riepen diverse politieke leiders. Onze premier Rutte voegde daar haastig aan toe dat het beslist niet ging om oorlog met de Islam maar …

vrijdag, 31 juli 2015 10:30

De strijd om het Koninkrijk - De Bom voor de Mahdi in Iran

De 9e november 2009 is een eerste artikel over bovenstaand onderwerp op deze site gepubliceerd. De strijd om Israël, de diplomatieke strijd om de “bom voor de Mahdi” in Iran, de nieuwe koude oorlog tussen de EU + de VS met Rusland en veel meer internationale spanningsvelden, dat alles gaat ten diepste om de macht over de aarde. Dus strijd tegen de komst van het Koninkrijk van God. Dus om Messias Yeshua en zijn lang verwachte Rijk. “Uw Koninkrijk kome” bidden we dagelijks.
We weten dat Israël een hoofdrol speelt bij die komst.
God zei tegen …

26 mei '15

Op WEG naar de GROTE CHAOS

De wereld is voor veel mensen geen prettig oord. Hele regio’s dreigen uit elkaar te barsten vanwege de toenemende instabiliteit. Het Middenoosten loopt hierbij voorop. Ook op mondiale schaal is …

30 april '15

SIGNALEN uit het MIDDENOOSTEN

We leven in een gevaarlijke tijd en in een gevaarlijk land. De tijd dat we als we even naar de bakker moesten de deuren niet op slot deden, ligt ver …

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Naar Boven