Publicaties

FAMILY7 EINDTIJD EN PROFETIE

Televisie maandag, 09 oktober 2017
TV  UITZENDINGEN. FAMILY7. …
Lees meer...
zaterdag, 04 februari 2017 14:49

Het einde van de vervangingsleer

De vervangingsleer is de visie dat de kerk de rol en de plaats van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen. Een geestelijk Israël is in plaats van het natuurlijke Israël gekomen. Deze dwaalleer is al bijna 19 eeuwen oud. Het Joodse volk heeft zwaar geleden onder de ‘boze vruchten’ van deze visie. Velen dachten toen na de oorlog de gruwelen van de Holocaust aan het licht kwamen dat met het einde  van WOII ook het einde van de vervangingsleer aangebroken zou zijn. Dat geen kerk het zou wagen die leer te verkondigen. Dat het “Nooit weer” een einde gemaakt had …

woensdag, 30 mei 2012 16:56

Met Israel op weg naar de Eindtijd - GEHEEL HERZIENE UITGAVE

Bestel nu het nieuwe boek Met Israel op weg naar de Eindtijd bij Johannes Multimedia voor € 17,95..

Bij de derde druk
Het is al tien jaar geleden toen de tweede, bijgewerkte druk van dit belangrijke boek over Israël, de eindtijd en de kerk verscheen. Verschillende profetisch belangrijke ontwikkelingen die de schrijver toen al zag aankomen en in “Met Israël op weg naar de eindtijd” aankondigde zijn inmiddels werkelijkheid geworden.

Twee voorbeelden:
De ontwikkeling van de EU en de Arabische wereld naar Eurabië en de heroprichting van het Sanhedrin. Ook op een groot aantal andere Bijbelse onderwerpen is …

30 mei '12

Het einde van de vervangingsleer

Bestel nu het nieuwe boek Het einde van de vervangingsleer bij Christenen voor Israel voor € 12,50.

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods …

20 mei '09

Eindtijd, Israël en de Islam

De titel van dit boek geeft de drie hoofdthema’s aan. Maar het gaat niet om een discussie met de Islam. Al worden een paar bladzijden besteed aan enkele essentiële verschillen tussen Christendom en Islam. Het gaat ook niet om de …

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Naar Boven