Home Publicaties Boeken Om Sions wil niet zwijgen

Om Sions wil niet zwijgen

Een ouderwets antisemitisme waart als een gevaarlijk virus rond in Arabische en veel andere landen. In het Westen heerst een hatelijk antizionisme, dat regelmatig ontaardt in antisemitisme. Deze ontwikkelingen zijn het grootste gevaar voor de wereldvrede. Kritiek op Israël mag maar is in de meeste gevallen gebaseerd op geruchten, halve waarheden, verdraaiingen en zelfs leugens over Israël.

‘Om Sions wil niet zwijgen’ is een sterk wapen tegen de leugencampagne die de mensheid tegen Israël opzet.

Het boek begint met de geschiedenis van het zionisme en de terugkeer van het Joodse volk naar het toenmalige Palestina. De vijf oorlogen van de omliggende Arabische landen tegen Israël worden beschreven.

De oorzaken van de Palestijnse en Joodse vluchtelingenproblemen krijgen de aandacht. Vooral uit Arabische bronnen. De intifada’s en de ontwikkelingen van de PLO (Palestijnse Bevrijdingsbeweging) naar de P.A. (Palestijnse Autoriteit) worden behandeld. Deze onderwerpen worden diepgaand behandeld omdat veel onbegrip over de problematiek in het Midden Oosten daar wordt opgehelderd. Halve waarheden en volle leugens over Israël worden helder en gedocumenteerd weerlegd. Omdat deze ontwikkelingen een bijbels-profetische dimensie hebben wordt hier en daar een toepasselijke en frappante profetie ingelast. Jeruzalem krijgt de aandacht die de stad van de Grote Koning verdient. De laatste vijf van de twaalf hoofdstukken hebben een meer bijbels karakter. De profetische aspecten van alles wat in het Midden Oosten gebeurt komen diep- gaand ter sprake. Waarop zullen de enorme spanningen in het Midden Oosten op uitlopen? Ook het diepe geheim van de zogenaamde verharding van Israël krijgt diepgaande aandacht. Een samenvatting van alle hoofdstukken maakt ‘Om Sions wil niet zwijgen’ tot een soort handboek over Israël in het Midden Oosten. Wel een handboek dat boeit en het bestuderen meer dan de moeite waard is voor ieder die goed op de hoogte wil zijn van de feiten en de geestelijk en historische achtergronden van de Midden Oosten problematiek.

Uitgave: Het Zoeklicht, Doorn - 294 pag
ISBN: 906451075x
Prijs: € 16,95

Bestel dit boek in de webshop van Tikvah voor € 16,95.

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Naar Boven