Home Actueel Israël Een (laatste?) waarschuwing

Een (laatste?) waarschuwing

De uitbarsting van de vulkaan onder de Eyaffjallajökull-gletsjer op IJsland treft heel Europa. In één klap lag heel het vliegverkeer stil. De materiële schade is enorm. Volgens de IATA, de Europese luchtvaartorganisatie bedraagt de schade voor de luchtvaratmaatschappijen zo’n 250 miljoen euro per dag.

Daarbij komen nog de schade van de internationale handel, bij bedrijven, in het toerisme enz. Opvallend is ook, dat deze ramp voor iedereen duidelijk zichtbaar is. Iedereen weet ervan. Plannen van miljoenen mensen raken in de war. Dan komen de vragen. Wat zit hier achter? Is het een oordeel van God, de Schepper van hemel en aarde? Zo ja, waarover dan? Waarom zo speciaal over Europa, heel Europa? Of is het een waarschuwing? Wat is er waarvoor Europa gewaarschuwd moet worden? Is er kwaad waaraan heel Europa, in het bijzonder de EU zich schuldig maakt?

Iedereen die de bijbelse profetieën ook maar een beetje volgt, weet dat er met Israël iets bijzonders aan de hand is. De God van Israël, de Schepper van hemel en aarde is bezig met het herstel van Zijn volk en Zijn land Israël. Na eeuwen een woestenij geweest te zijn, bloeit het land weer op. Uit alle landen van de wereld kwamen en komen Joden, en ook andere stammen van Israël terug naar het land van hun voorvaders. Alles precies volgens het profetische Woord van de Bijbel.

Iedereen die de pers en zijn omgeving in het oog houdt weet van de angstige toename van het antisemitisme. Volgens deskundige waarnemers is het Europese antisemitisme momenteel erger dan vlak voor de Tweede Wereldoorlog. Ahmadinejad dreigt met een nieuwe Holocaust en weer doet het Westen niets. Door de leugenpropaganda van Arabisch-Palestijnse kant en door de voortdurende en eenzijdige veroordelingen van de VN is Israël tot een pariastaat onder de volken geworden. Een uiterst gevaarlijke toestand. Immers de Bijbel zegt over Israël: “IK zal zegenen wie u zegent en wie u vervloekt zij vervloekt”. Dit bijbelwoord is door heel de geschiedenis waar gebleken. Het is een geestelijke wet. Europa, de EU, wordt gewaarschuwd voor de vloek van de Almachtige.

De conclusie is duidelijk. De gaswolk wordt veroorzaakt door de Vinger van God. De HERE van hemel en aarde waarschuwt ons in Europa:

Blijven jullie met je vingers van Mijn Volk en van Mijn Land Israël af.

We zijn gewaarschuwd! Want zij, de plannen van God met Israël, Zijn volk en Zijn land en met Jeruzalem, de stad van de Grote Koning, lopen een groot risico dat de toorn (=woede) van de Almachtige over hen komt.

Een uitvoerig artikel over dit onderwerp vindt u op het pas geplaatste artikel “Onverwachts Onheil”.

12 Reactie(s)

 
 
Ben het hartgrondig eens met deze bijbelse waarheden en inherent daaraan het onheil dat de naties over zich heen roepen. Be blessed.Lucie .
Dank je wel, Lucia, voor je bemoediging.

Is je vader dokter Bueno de Mesquita, die pas een paar jaar geleden op Alijay is gegaan?
Shalom?

Jvb
 
 
Geachte heer van Barneveld,

Hoe is het met u?

De afgelopen weken heb ik wederom een aantal zeer boeiende artikelen van u gelezen. Ik kan me goed voorstellen dat u geen gebrek aan inspiratie heeft in deze tijden!

Ik heb uw advies nodig. Een zeer goede (niet-christelijke) vriend van mij heeft een Islamitische collega. Zij praten veel over de Islam, de Islamitische versie van de eindtijd en ook over Israel.
Ik schrik er gewoon van met watvoor afgunst deze vriend tegenwoordig het woord Jood uitspreekt en vooral in welke context. Alsof de Tweede Wereldoorlog nooit gebeurd is, windt hij zich erover op dat iedereen altijd maar alles mag zeggen, maar dat hij niks negatiefs over Joden mag zeggen. Hij zegt dat Wilders Joods is en door de Mossad ingehuurd is om hier onrust te stoken. Hij verwijt de media ervan om alles in het voordeel van Israel te presenteren. Tevens zou Israel de palestijnen als beesten zien en ze opsluiten en zeer slecht behandelen. Hij ziet de Joden nu als veroorzakers van alle problemen op aarde, zeer verontrustend.

Ik praat uiteraard soms met hem hierover en probeer duidelijk te maken dat niet ik, maar hij gehersenspoeld wordt. Het is bijna een onmogelijke opgave geworden om deze vriend van de waarheid te overtuigen, aangezien hij dagelijks geinjecteerd wordt met Islamitische nonsense. Tot overmaat van ramp belde hij mij laatst op dat hij de Koran gekregen had van zijn collega. Terwijl een toegankelijk Christelijk boekje dat ik heb ooit gegeven had, maanden ongelezen in zijn kast gelegen heeft.

Heeft u toevallig een sterk argument tegen deze leugens?

Hartelijke groeten,
Loyd
Dag Loyd,

Moeilijk hoor!
Een goede kennis van me, een actief en positief Christen, vertelde mij dat zijn zoon Moslim was geworden.
Zeer fanatiek en fel. Ze dscussieerden vaak met hem...de jonge man werd steeds fanatieker. Totdat de voorganger van zijn kerk adviseerde niet meer te discussieeren, maar alleen te bidden en voor hem open te blijven staan. Onlangs kwam hij bij het gezin van zijn zoon. Z'n dochtertje zei ineens"Papa is geen Moslim meer!'. Hij is (nog) geen Christen maar het is een grote stap.
Het is een geestelijke zaak. De duivel is de vader van de leugen, en in die greep is jullie vriend terecht gekomen.
Ik vrees dat een 'sterk argument' tegen al die leugens niet bestaat. Het zijn er zoveel. Wel is een goede methode zo'n leugen met vragen te beantwoorden. 'Als de Joden zulke beesten zijn, waarom nemen ze dan Palestijnen op in hun ziekenhuizen"Waarom hebben ze Gaza dan niet plat gegooid na 8000 raketten? Waarom hebben ze de mensen in Gaza gewaarschuwd met honderdduizende n pamfletten en gsm boodschappen? Waarom hebben ze Gaza verlaten en de Sinai en Zuid Libanon? Geef eens wat voorbeelden waarbij Israël positief wordt gepresenteerd? Maar het sterkste argument is het Woord van God. Profetiën worden vervuld. Maar, laat hem niet los. Luister gewoon maar naar hem en op een bepaald moment geeft Gods Geest je wel een opening voor een korte reactie. Bidt voor hem.
H.Gr.

Jvb
 
 
Lees dit eens op http://christenenvoorisrael.nl/actueel/artikelen/27-artikelen/2078-israels-noordgrens-oorlog-aan-de-horizon
 
 
Beste Jan,

Allereerst wil ik zeggen dat ik blij ben met een wachter als u.

Ik weet dat u voorzichtig bent met geestelijke rekenaars. Dat ben ik ook altijd geweest.
Maar toch blijft mij iets achtervolgen wat ik op het wereldwijde web gelezen heb:

Een profetie van Rabbi Judah ben Samuël. Hij voorzegde dat de Turken 8 jubeljaren over Jeruzalem zouden heersen. Dat is uitgekomen. Van 1517-1917 was Jeruzalem onder het bestuur van de Turken. Daarna zou Jeruzalem één jubeljaar 'niemandsland' zijn, ook gebeurd, van 1917-1967. En tot slot zou Jeruzalem nog één jubeljaar onder Israëlisch bestuur vallen. De huidige situatie. Dit jubeljaar zou dan afgesloten worden met de komst van de Messias. Dat is in onze jaartelling het jaar 2017.
Een signifikant detail hierbij is dat 2017 het 70 (!) jubeljaar is, sinds de instelling ervan. En dit valt volgens de joodse kalender in het jaar 5777.
De eenvoud, en de betekenis van het jubeljaar spreken mij hierin erg aan.

En als er staat dat we de dag en het uur van Zijn komst niet weten… Betekent dit dat wij het bij benadering zelfs niet kunnen weten, of geeft Jezus hiermee een aanwijzing: Het joodse nieuwjaar. (Dit wordt op twee dagen gevierd, omdat de dag en het uur waarop de nieuwe maan verschijnt niet precies kan worden bepaald.) September 2017? En dan is September 2010 zeven jaar eerder...

Laatste waarschuwing… Is het toeval dat juist nu (!) de Ark van Noach is gevonden?! Een laatste waarschuwing aan de mensheid: Mensen, Gods Woord is de waarheid; bekeert u en gelooft het Evangelie! Bazuint het niet van de Ararat: Genesis 6-9 is waar, maar de rest ook!

Veel zegen op uw werk gewenst,
Met hartelijke groet,

Geuko de Groot
Dag Geuko,

Veel dank voor je interessante mail.
Inderdaad heeft het Turkse bewind 8 x 50 = 8 jubeljaren = 400 jaar geduurd.
Inderdaad heeft Jeruzalem van 1917-1967 onder diverse heersers gezucht.
Na 1967 is het 'stad van de Grote Koning'weer onder Israël; zoals het hoort!
Wanneer de Heer komt? We hopen spoedig!
Maar dan zal, als jij, als die rabbijn, gelijk heeft zal dan dit jaar de antichrist aan de macht moeten komen.
Genoeg gedroomd. We moeten inderdaad waakzaam blijven. Zeer waakzaam en bereid zijn voor Zijn komst. Vandaar dat ik je laatste oproep van harte ondersteun. Intussen zijn we als goede werkers in Gods wijngaard die bezig zijn met Gods werk. Dat zijn in deze tijd ook de verkondiging van het Evangelie van de genade en de steun aan Israël.
Met een hartelijk shalom.

Jvb
 
 
Dag broeder Barneveld,
Het lijkt erop dat nu de VS ook weer een (laatste?) waarschuwing krijgt, met de olieramp voor de kust die het milieu en de economie weer een slag zal toebrengen.
Obama was er snel bij om de schuld onmiddellijk op het oliebedrijf BP te schuiven.

Het gaat dan niet over de EU zoals dit topic, maar valt denk ik wel onder Gods waarschuwingen. Tenslotte maakt Obama zich ook ernstig schuldig aan antisemitisme en haalt daarmee Gods vloek over zichzelf en zijn land.

Een hartelijke groet.
Beste Martine,

Het constateren van al die feiten is goed.
De hand leggen op de zere plek is goed.
Constateren dat hierover een oordeel komt is een terechte constatering.
Maar waarblijft de schrik over wat komen gaat?
Profeten waarschuwden Israël over oordelen.
Tegelijk riepen ze naar God om genade.
Denk aan Jeremia en Amos en Ezechiël.
Bij God staat er altijd een deur van genade op een kier open.
Moge God ons genadig zijn.
Moge de Heilige Geest het hart van onze politieke leiders ombuigen zodat ze de waarheid zien.
Vooral Obama en zijn regeringsgroep zitten in de klauwen van de geest van het antizionisme.
Voorbede is van groot belang, want het gaat ook ons aan.
Ons, onze kinderen en kleinkinderen.


Shalom


 
 
Alles volgt nu wel héél snel op elkaar. De aswolk die het Europese vliegverkeer dagenlang lamlegde is nog maar net overgewaaid en het volgende onheil dient zich weer aan. Griekenland, Spanje en Portugal zijn nu de grote zorgenkinderen van de EU. Volgens de economen is er geen andere mogelijkheid dan héél snel geld in deze landen te pompen om erger te voorkomen. Denkt men nu door het dieptepunt van de credietcrises heen te zijn, staat de volgende miljarden tegenvaller al weer te wachten. Ook de enorme millieuramp in de Golf van Mexico gaat niet alleen de VS treffen maar ook Europa. Waarschijnlijk zullen de branstofprijzen ook stijgen. Als men het olielek op zo'n grote diepte niet kan dichten, kan men niet anders dan continu af fakkellen. In dat geval komt van werelwijde Co2-uitstoot afspraken ook al niets meer terecht. God heeft blijkbaar al héél lang de mensheid Zijn hand boven het hoofd gehouden. Maar nu Hij Zijn hand geleidelijk terugtrekt blijkt dat de mens veel minder onder controle heeft dan men dacht. Het lijkt er veel op dat God nu lik op stuk beleid voert. Jammer dat de mens met betrekking tot Israël blijkbaar zo weinig van de bijbel en de geschiedenis heeft geleerd.
Dag Simon,

Mijn dank voor je reactie.
Ik ben het helaas met je eens.
Toch ontbreekt er iets aan.

We moeten niet vergeten dat we geen schouwburg-christenen zijn.
Mensen die vanuit hun stoel de eindtijdgebeurt enissen duizen en de rampen zien aankomen.
We zitten er middenin.
Zijn er niet alleen bij betrokken, maar ze komen ook over ons, onze kinderen en kleinkinderen.
Dat benauwt mij.
Zeker, bij de HERE is uitkomst.
Toen de profeet Joël zware eindtijdrampen zag aankomen, volgde : "Maar ook nu nog, luidt het woord van de HERE: Bekeert u tot Mij met uw hele hart en met vasten en geween...."(2:12).
Ook zefanja zag die oordelen en hij zegt dan: "Komt tot uzelf, ja komt tot inkeer, gij schaamteloos volk, voordat het besluit tot uitvoering komt..."(2:1). Tussen het besluit en de uitvoering ervan heeft de HERe nog ruimte gelaten voor bekering.
De profeet Amos zag rampen aankomen. Sprinkhanen en daarna een droogte. Hij riep tot de HERE: :"HERE, doe het niet...."en de HERe deed het niet.

Na het constateren verwacht God en kijkt de HERE uit naar mensen die 'tussenbeide treden' en roepen om genade.

Voor de kerk is het: OPWEKKING OF OORDEEL.
Want inderdaad, we zien dat de HERE God zijn hand aan het terugtrekken is.
HERE, wees ons volk genadig.

JvB
 
 
Obama wil zich met Israël bemoeien hoe zij het moeten doen naar zijn wil en zijn mede huigelaars, hij wil het land verdelen, en samen met de Islam aanspraak maken op het gedeelte van Jerusalem, en dit tot hun Hoofdstad willen maken, Obama laat Israël geheel vallen, hiervoor hij gestraft zal worden, maar ook de VN, EU, doen hieraan mee, ze vertillen allen aan de steen des aanstoots, en zullen het oordeel hiervan ondervinden.
De weeën zullen steeds heftiger worden, en dat zien we, aardbevingen, vulkaan uitbarstingen, droogte, branden, gevechten tussen mensen onderling, overstromingen, orkanen, ziektes, honger,rampen van diverse uitingen, enz.
Ook de chaos in de financiële wereld, is groot, we worden met z'n allen belazerd door de grote graaiers, en staat er niet geschreven als dit op zijn hoogst is zal de antichrist zich openbaren, wij zijn duidelijk in de eindtijd.
Maar Hij zal Komen als een dief in de nacht, niemand zal het weten wanneer, maar HIJ heeft wel gezegd als de Vijgeboom uitloopt zal de tijd naderen, mogen wij HEM spoedig verwachten, en verheugen op zijn wederkomst
Geachte heer Jansen,

Dank voor uw reactie.
Ik ben het grotendeels met u eens.
Maar er is meer.
Wij zijn niet alleen toeschouwers van deze ernstige zaken.
Wij spelen mee.
Wij bidden voor ons land en ook voor de VS.
Het is niet niks, al die rampen en waarschuwingen van de God van Israël.
Wij bidden ook voor Israël en steunen Gods volk in de strijd om het voortbestaan.
Daar ligt een groot deel van onze taken als gelovigen in de Bijbel en in de God van de Bijbel.


Met een hartelijk shalom,
Jvb
 
 
Beste Jan,

Hartelijk dank voor je vermanende reactie. Inderdaad had ik mijn reactie te snel afgekapt. Gelukkig heb jij hem goed aangevuld. Want hier gaat het om, "oproep tot bekering"! Want het Koninkrijk van God is nabij!


Shalom
Simon
Dank je, Simon,

De situatie is inderdaad zeer ernstig.
Sneeuw en de Pyreneeën, een woeste een bij Nice, een vreselijke milieuramp in de Golf van Mexico, doden bij grote overstromingen in Missisipi, de euro valt door het financiële geknoei van Griekenland, onrust in de aardkorst met als gevolg veel aardbevingen.
De Eeuwige waarschuwt de volken:
1. Blijf van mijn volk Israël af.
2. Bekeer je en geloof het Evangelie.

Obama wil, als de vredesbesprekin gen mislukken, een wereldconferent ie over vrede in het Midden Oosten beleggen. Zo gaat hij heel de wereld daadwerkelijk binnen het kamp van de vijanden van Israël betrekken. Zo komt het profetische moment dat alle volken oorlog gaan voeren tegen Israël steeds dichterbij. Angstig....niet voor Israël, maar voor die volken. Gods (waaarschuwende ) oordelen razen nu al over de hele aarde, vooral over de VS. Het gebed en de geestelijke interventie van de Gemeente van de Here Jezus kan nog een en ander voorkomen. Als we pleiten op Gods grote genade.


JvB
 
 
Shalom Jan en brs en zrs.
Goed stuk Jan ,zeer indringend.
Toch zijn er tot groot verdiet ook nu nog zich noemende Christenen ,die hardnekkig beweren dat JHWH NU niet omziet naar ZIJN volk,en deze gedachte verkondigen zij op de diverse sites.
Er is absoluut niet mee te praten,wel droevig vind ik ,want er zijn helaas gelovigen die zij hiermee in de war maken.
We hebben elkaar zo nodig Jan,laten we alstublieft op de bres blijven staan en ook voor elkaar bidden ,netzo als voor Israel.
Jan ook van ons huis uit veel sterkte bij al wat je doet voor YESHUA en ZIJN volk.

DE EEUWIGE ZEGENE je en al je dierbaren.

Hartelijk Shalom.

je Br Lou.
Hartelijk dank, Lou, voor je bemoediging.

We blijven het Woord bestuderen om op de vaste grond te kunnen staan.
Want onvolkomen is ons kennen en ook ons verkondigen.

Maar ik ben ervan overtuigd dat de God van Israël bezig is het het 'herstel van Israël'.
Dit ter voorbereiding van de lang verwachte komst van de Messias, de Vredevorst.
Israël verwacht Hem en wij verwachten Hem.
Door genade mogen wij weten Wie er komt.

Veel Christenen die de vervangingsleer , of een variant ervan, aanhangen worden helaas gedreven door een geest van hoogmoed......"wij zijn het....'
We moeten in alle bescheidenheid onze plaats innemen in gods grote plan Zijn Koninkrijk te vestigen op aarde.
Daar gaat de srtijd om in deze tijd.

Jan van B.
 
 
Citaat:
Obama wil, als de vredesbesprekin gen mislukken, een wereldconferent ie over vrede in het Midden Oosten beleggen. Zo gaat hij heel de wereld daadwerkelijk binnen het kamp van de vijanden van Israël betrekken.


Zo zal tijdens die wereldconferent ie de antichrist die uit de E.U. zal opkomen, het valse verbond met Israël sluiten.
Beste Moi, dank voor je opmerking over de antichrist en de wereld.
We moesten ons, tot dusver interessante gesprek over dit onderwerp maar beëindigen, want ik ben bang dat het sommige regelmatige bezoekers wat gaat vervelen. Ik reken op je begrip.
Jvb
 
 
Israel nu in het heden!
Gewoonweg een profetie in deze tijd!
Geweldig heer Barneveld dat u geen snoepjesevangel ie brengt maar de bijbelse waarheid.
----------------
Ik houd van het woord en dat doet u ook!
Wees gezegend, Gods geest doet zijn werk door u!
Dat de mensen vai Family 7 en uw boeken de genade mogen ontdekken!

Groet Rudolf
Dank je Rudolf voor je enthousiaste compliment.

Wij, vrienden van Israël, moeten niet vergeten dat de Bijbel nog meer waarheden bevat.

In Johannes 17:17 zegt de Here Jezus: "Uw Woord is de waarheid" en Psalm 119:160 proclameert:
"Heel uw Woord is de waarheid".

Waarheden over redding, over genezing en bevrijding, over het oordeel voor de Grote Witte Troon, over het komende Koninkrijk van de Here Jezus.
Maar je hebt gelijk als je wil zeggen dat de waarheid over Gods uitverkoren volk niet zo vaak wordt verkondigd, waardoor veel van Goda machtige daden in deze tijd voor de mensen verboren blijven.Met een hartelijk shalom

jvb


 
 
Hallo Jan,

Ik vind het altijd weer leuk om je verhalen te lezen en daardoor meer inzicht te krijgen in de eindtijd. Toch wil ik niet alles altijd voor zoete koek aannemen. Ik heb daarin een vraag die mij al een tijdje bezig houdt. Dat is wanneer kun je nou zeggen dat iets een straf van God is, zoals je probeert duidelijk te maken bij de aswolk en de EU. Kun je overal bij zeggen dat het bij God vandaan komt? Wij hebben zelf daarin natuurlijk ook een bijdrage, hoe wij omgaan met het evangelie.

Kijk weer uit naar je volgende stukjes en blijf wel de ontwikkelingen volgen.

Met vriendelijke groet,
Lammert
Hartelijk dank voor je belangrijke en interessante vraag.

Veel van de rampen die er gebeuren halen de mensen zelf over zich.

Een spreuk zegt:
De eigen dwaasheid van de mens verderft zijn weg,
En dan is zijn hart gramstorig (kwaad) op de HERE. (Spr.19:3)

Dat zie je zo vaak na een ramp. Atheïsten zijn vaak de eersten die in een tv panel hun felle verwijten naar de God in wie ze niet geloven, uitkramen. Dwaasheid!

Een voorbeeld: Ik was leraar. Zolang ik het oog op de klas hield was het rustig. De relschopper hield 'mijn oog' in bedwang. Als ik even weg moest, toilet, gesprekje met collega, koffie, dan kregen soms de kwade machten de overhand en werd het een keet in de klas. De goeden moesten ook onder de kwaden lijden.
Ik had de klas wel gezegd dat ze rustig wat sommen moesten maken en dan aan hun huiswerk beginnen. Maar nee hoor, ze moesten zo nodig keten. Ik kwam terug er herstelde de orde, soms met pittige straffen.

Wel, dit noemt men in de bijbel: God verbergt zijn Aangezicht. Dat is waarschuwing en oordeel tegelijk. Want God heeft de aarde aan ons mensen toevertrouwd. Onder zijn toezicht. Als de mensen het soms te erg maken komt er hier en daar een ramp, God verbergt zijn Aangezicht en de kwade mensenmachten krijgen de overhand (oorlog enz.). Of kwade natuurmachten krijgen vrij spel (aswolk).

Nu is er nog een wetmatigheid. De Bijbel zegt ovet Israël:
"IK zal zegenen wie u zegent en vervloekt is wie u vervloekt".

Dus?
Israël is vaak een toetssteen voor Gods zegen en vloek. Dat zien we door heel de geschiedenis gebeuren en vooral in onze tijd. Het is alsof God zegt:
"Mensen, politici, blijf van mijn volk Israël af en sta mijn plan met land en volk van Israël en met Jeruzalem niet in de weg".

Ik hoop, beste Lammert, dat een en ander nu iets meer duidelijk wordt. God straft niet, Hij verbergt zijn Aangezicht. Dat op zich kan straf genoeg zijn.


H.Gr.

Jvb


 

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Meer Recente Artikelen Alle Actuele Artikelen »

Zondag, 14 Apr '19

PALESTIJNSE OORLOGEN

Ook tijdens de verkiezingen in Israël zijn de Palestijnen herhaaldelijk ter sprake …

Woensdag, 27 Mrt '19

HAMAS en Israël

De terroristische aanslag in Utrecht heeft veel aandacht van de pers gekregen. En …

Zaterdag, 26 Jan '19

Een groot gevaar voor de wereldvrede

De profeet Zacharia heeft een groot aantal opvallende profetieën uitgesproken. Over Jeruzalem, …

Dinsdag, 22 Jan '19

Israël

Twee actuele zaken:Momenteel zijn er in en om Israël een paar belangrijke …

Naar Boven