Home Publicaties Boeken Met Israël op weg naar de eindtijd

Met Israël op weg naar de eindtijd

Het profetische woord van de Bijbel is in onze dagen wel heel actueel. Er is geen tijd geweest, misschien op de tijd toen Jezus op aarde was na, waarin zoveel profetieën zo letterlijk zijn vervuld of op het punt staan vervuld te worden, als in onze tijd. Een flink aantal van die frappante vervullingen wordt uitvoerig beschreven. Veel meer profetieën die Gods machtige handelen in deze tijd illustreren, worden alleen genoemd.

De conclusie is duidelijk: We leven nu in de tijd van het herstel van Israël.

Deze tijd loopt, via een overgangsperiode, uit op de beruchte ‘eindtijd’, de tijd van de antichrist. De aard en structuur het de bijbelse profetieën worden uitgelegd. Veel diepgaande en actuele vragen komen aan de orde. Waar loopt deze tijd op uit?

Wat gaat er met Jeruzalem gebeuren? Wordt de Tempel herbouwd? Wat is Gods bedoeling van de terugkeer van het Joodse volk? Leven we nu al in de ‘eindtijd’? Wat is de rol en de plaats van de ‘gemeente uit de volken’ en wat is de relatie met Israël? Deze en nog veel meer belangrijke vragen komen uitvoerig en diepgaand ter sprake in dit leerzame en belangrijke boek. Ook de wel zeer actuele vraag naar een mogelijke opwekking in nachttijd van de kerk in het Westen wordt niet vermeden. Veel in dit belangrijke boek is een samenvatting van wat de schrijver tijdens zijn seminars in het land onderwijst. Het slothoofdstuk over onze steun aan Israël is van Pee Koelewijn de helaas overleden voorman van Christenen voor Israël. Een inleiding en een flinke samenvatting van elk van de 12 hoofdstukken maakt het lezen en het bestuderen eenvoudiger.

Uitgave: Chai pers, Nijkerk. - 214 pag
ISBN: 9073632099
Prijs: € 14,95

Bestel dit boek in de webshop van Beth Yeshua voor € 14,95.

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Naar Boven