Home Actueel Israël Generaal Eisenhower

Generaal Eisenhower

Generaal Eisenhower: ‘Get it all on record now – get the films – get the witnesses – because somewhere down the road of history some bastard will get up and say that this never happened’. Klik voor ware grootte
Generaal Eisenhower: ‘Get it all on record now – get the films – get the witnesses – because somewhere down the road of history some bastard will get up and say that this never happened’.

Er is zoveel boosaardige ontkenning van de Holocaust, dat het belangrijk is om dit getuigenis van een beroemd man, generaal Eisenhower, te laten horen.

Dit omdat de wereld nu weer uit is op moord op Israël en het Joodse volk. Weer wordt Israël gedwongen door bv. de G4, om gevaarlijke concessies te doen.

Moedige stappen voor de vrede’ noemt men dat dan.

Alsof Israël al niet genoeg ‘moedige stappen’ heeft gedaan.

 • Teruggetrokken uit Libanon met de garantie van de VN dat Hezbollah achter de Litani rivier zou blijven en niet meer bewapend zou worden. Ze hebben zich nu genesteld tussen de burgerbevolking van Zuid Libanon met meer dan 40.000 projectielen en waarschijnlijk ook gifgassen dte de Libische opstandelingen van Gadaffi hebben buitgemaakt.
 • Ze hebben zich terwille van de vrede, als gebaar van goede wil uit Gaza teruggetrokken, waarbij veel ijverige Joodse mensen met geweld uit hun huizen en hun bedrijven zijn verdreven.
  Wat kregen ze terug: Raketten van de Hamas.
 • Ze hebben terwille van de vrede de Sinaï aan egypte teruggegeven en kregen inderdaad een minimale, koude vrede terug. Een vrede die nu gevaar loopt omdat de Moslim Broederschap in Egypte een grote vinger in de politieke pap krijgt.
 • Ze hebben Mahmoud Abbas allerlei concessies gedaan, waardoor de veiligheid van Israël in gevaar kwam en komt. Ze beschermen hem zelfs tegen zijn eigen geboefte.
  Wat krijgt Israël terug?
  Dreigementen, aanzet tot haat, weigeringen om te onderhandelen.
  En de eis omde westbank ‘Judenfrei’ op te leveren.
  Angstig, al die door de wereld aangemoedigde en gefinancierde neo-Nazi’s in je buurt.

Nu zou Israël nog meer stappen moeten doen?

De wereld dwingt Israël om hun plannen te accepteren en een soort nationale zelfmoord te plegen.

Daarom is het goed om onderstaande plaatjes weer eens tevoorschijn te halen. Want de haat van Palestijnen, van Ahmadinejad en de zijnen, van Hezbollah en de Moslim Broederschap overtreft die van de Duitse Nazi’s.

Bovendien loopt die wereld het risico dat ditmaal de God van Israël wel zal ingrijpen.


General Eisenhower Warned Us

It is a matter of history that when the Supreme Commander of the Allied Forces, General Dwight Eisenhower, found the victims of the death camps he ordered all possible photographs to be taken, and for the German people from surrounding villages to be ushered through the camps and even made to bury the dead.

He did this because he said in words to this effect:

‘Get it all on record now – get the films – get the witnesses – because somewhere down the road of history some bastard will get up and say that this never happened’.

This week, the UK debated whether to remove The Holocaust from its school curriculum because it ‘offends’ the Muslim population which claims it never occurred. It is not removed as yet. However, this is a frightening portent of the fear that is gripping the world and how easily each country is giving into it.

It is now more than 60 years after the Second World War in Europe ended. This e-mail is being sent as a memorial chain, in memory of the 6 million Jews, 20 million Russians, 10 million Christians, and 1,900 Catholic priests Who were ‘murdered, raped, burned, starved, beat, experimented on and humiliated’ while the German people looked the other way!

Now, more than ever, with Iran, among others, claiming the Holocaust to be ‘a myth’, it is imperative to make sure the world never forgets.

This e-mail is intended to reach 400 million people! Be a link in the memorial chain and help distribute this around the world.

How many years will it be before the attack on the World Trade Center

‘NEVER HAPPENED’,?

... because it offends some Muslim in the U.S. ???

9 Reactie(s)

 
 
Ps. 83
Zwijg niet o God, houd U niet doof;
Wij worden zo Gij zwijgt ten roof;
Wees toch niet stil; Ai, wil ontwaken
Want zie o God, Uw haters maken.
Een krijgsgetier om zich te wreken;
Zij durven stout den kop|raketkop ?|
opsteken.
Hun aanslag is verwoed en boos;
Zij zoeken, heimelijk en loos,
Uw volk, dat zij zo bits verachten,
Te dempen met vereende krachten,
Dat Gij, met zoveel gunst en zorgen ,
Houdt, als een schat, bij U verborgen.
Met hen trekt Ammon éne lijn,
En Amalek, en Palestijn,
En die in het rijke Tyrus wonen;
Ook liet zich Assur bij hen tronen,
Een machtig rijk, waarop zij leunen,
En Lots ontaarde kinders steunen.
Beschaam verschrik hen eeuwiglijk;
Dat ieder schaamrood rugwaarts wijk'
Verniel hun heiren, doe hen weten,
Dat Gij alleen de HEER moogt heten;
Die grote naam van 't hoogste Wezen
Doe 't wereldrond eerbiedig vrezen.
 
 
Europa ijzer met leem waar gaat dat heen, gelukkig hebben we de bijbelsche verhalen over redding in de nood.
 
 
Ik verbaas me er gewoon over dat de ontwikkelingen rondom Israël zo snel gaan. Een m.i. zeer realistisch artikel op Ynetnews over wat er staat te gebeuren heb ik vertaald en op mijn site gezet:
http://www.links2life.nl/index.php/component/content/article/47-actueel/84-israels-volgende-oorlog-is-zeer-nabij-als-er-eenzijdig-een-palestijnse-staat-wordt-uitgeroepen

Ook van binnenuit het Christendom wordt door het Christelijk Palestinianisme op schaamteloze wijze de waarheid en de geschiedenis vervalst en verdraaid ten gunste van de Palestijnen
http://www.links2life.nl/index.php/home/47-actueel/77-christelijk-palestinianisme -qprofeten-die-in-mijn-naam-leugen-profeterenq

De Palestijnse jeugd wordt ondertussen al vast opgevoed met het idee dat Israël helemaal niet meer bestaat: http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=449

Gelukkig mogen we weten dat het allemaal in Gods hand is, maar het is desondanks pijnlijk om dit allemaal te zien gebeuren.
Inderdaad, alles wordt uit de kast gehaald om Israël te vernietigen. Geweld van oorlogen, terrorisme, leugens, vervalsing van de Heilige Schrift, boycot, delegitimeren van de staat Israël, intifada’s en nu de dreiging van een Palestijnse staat. Heel wat landen heben die ‘staat’ al bij voorbaat erkend.Als dat gebeurt zijn alle Israëlische activiteiten in Judea en Samaria onwettig, mag er, heeft Abbas gezegd, geen Jood meer wonen in die gebieden. Inderdaad, zoals je zegt, pijnlijk voor Israël en zwaar om te leven en werken onder zo’n druk van zo goed als de hele wereld. Ik wilde dat onze regering eens een gebaar van vriendschap naar Israël maakte. Maar er is één ding, waar al die vijanden van Israël geen rekening houden. Dat is met d egebeden en de vriendschap van miljpoenen christen-zionisten over heel de wereld. Dat helpt, dat zet de grote macht van de Almachtige in beweging. Dus....bidden, lieve mensen! Bidt dat de HERE, de God van Israël die vijanden in complete verwarring brengt. Dat de Islam een beschamende slag wordt toegediend, zoals in Psalm 83 wordt beschreven. Dat de machthebbers van deze wereld versteld staan en afdruipen.

Shalom

Jvb
 
 
This week, the UK debated whether to remove The Holocaust from its school curriculum because it ‘offends’ the Muslim population which claims it never occurred

Mijn hart huilt om dit! Hoe erg voor woorden!
Oh Heer dat we mogen wandelen in uw Liefde. Want zonder zou ik dit niet kunnen verdragen. Uw Liefde bedekt tal van zonde. Uw Liefde is oneindig. Laten we bidden voor hen die dit willen ontkennen, dat ze Uw Liefde mogen ervaren!Beste Ken,Dank voor je emotionele reactie.

Het is echter nog erger dan je denkt.

Ds. Henk Poot van Christenen voor Israël schreef onlangs een (lang) artikel over de maat van God, die snel volloopt.

Dat kan ons beangstigen, maar bij God staat altijd de deur van bekering en redding bijna altijd nog open.

Naar aanleiding van de moord in Alphen a/d Rijn en de branden in Limburg en Drenthe zei iemand:

“Eerst de Jood en ook de Griek”. Wat Israél overkomt, komt ook over ons.

Weer dringt de noodzaak tot intensief gebed.

Niet alleen voor Israël, maar ook voor ons land.

ShalomJvb
 
 
Het is hier niet de gewoonte om op elkaar te reageren. Maar nav Alphen moest ik denken aan het aannemen van het wetsvoorstel in de tweede kamer , dat er niet meer koosjer, en natuurlijk ook dan hallal geslacht mag worden.
Ik zal zegenen......
 
 
Shalom Jan en allen die dit lezen.
Het is verbijsterend hoe DE EEUWIGE ZIJN WOORD gestand doet.
Ook in Nederland.
Ook mijn hart huilt als je ziet en hoort en beleeft wat er allemaal gebeurt.
Bedankt Jan voor al je stukjes die je schrijft(mailt) geloof me het vindt z,n weg naar anderen.
Laten we alsjeblieft waakzaam blijven en op de bres blijven staan , voor Israel ,voor elkaar ,voor de vervolgden om YESHUA.

En bidt ook voor de moslims in ons land ,dat ze aan ons de liefde van YESHUA HA MASSJIACH mogen zien en ervaren op dat zij ook YESHUAQ gaan zoeken.

Allen een hartelijk shalom.DE EEUWIGE ZEGENE ONS ALLEN IN ZIIJN GELIEFDE ZOON.

Shalom Lou.
 
 
in één week;


1)
koosjer slachten wordt na 400 jaar verboden - VERBOTEN !


2)
uiterst gemene (en gevaarlijke) leugenachtige aanval op rabbi Evers door lief links HP de Tijd.


en


3)
...
Alleen G'D weet wat Nederland nog allemaal te wachten staat ...
 
 
Ik bid dagelijks voor Israel en Jeruzalem,maar ook voor Nederland en voor onze eigen woonplaats!!!!! !!!Inderdaad Joop, gebed is het machtige wapen dat de HEER ons heeft gegeven.

Laat ik een paar gebedsonderwerp en nomen.

Niet alleen voor jou, maar voor alle gewaardeerde bezoekers.

1. Bescherming voor Israël tegen de dreigingen van raketten van Hamas en Hezbollah.

2. Waakzaamheid van het Israëlische leger en de veiligheidstroe pen/diensten

3. Dat de HERE, de God van Israël krachtig doorgaat met zijn herstelplan van Israël. In dit verband noem ik:

· Een open deur door de terugkeer van de stam Manasse uit India

· Dat de bergen van Israël (Judea en Samaria) hun vruchten gaan voortbrengen voor Israël. Lees Ezechiël 36:8-12)

· Dat de HERE Jeruzalem grondvest en het tot lof stelt op aarde. Lees Jesaja 62:6,7)

Dit lijkt me voorlopig genoeg.

ShalomJvb
 
 
Hier moet even een correctie. Donderdag was er een meerderheid in de tweede kamer voor dit wetsvoorstel ,maar het is nog niet aangenomen. 13 april wordt er verder gedebatterd. We kunnen nog bidden.
 

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Meer Recente Artikelen Alle Actuele Artikelen »

Zondag, 14 Apr '19

PALESTIJNSE OORLOGEN

Ook tijdens de verkiezingen in Israël zijn de Palestijnen herhaaldelijk ter sprake …

Woensdag, 27 Mrt '19

HAMAS en Israël

De terroristische aanslag in Utrecht heeft veel aandacht van de pers gekregen. En …

Zaterdag, 26 Jan '19

Een groot gevaar voor de wereldvrede

De profeet Zacharia heeft een groot aantal opvallende profetieën uitgesproken. Over Jeruzalem, …

Dinsdag, 22 Jan '19

Israël

Twee actuele zaken:Momenteel zijn er in en om Israël een paar belangrijke …

Naar Boven