Aanvallen !

Het is bekend dat de UNHCR zich voornamelkijk bezighoudt met het veroordelen van Israël. Nu wil men onderzoeken wat de gevolgen van de nederzettingen zijn op het “Palestijnse volk” en op Oost Jeruzalem. Klik voor ware grootte
Het is bekend dat de UNHCR zich voornamelkijk bezighoudt met het veroordelen van Israël. Nu wil men onderzoeken wat de gevolgen van de nederzettingen zijn op het “Palestijnse volk” en op Oost Jeruzalem.

Aanval na aanval rolt over Israël heen. Een smerige stroom van leugens wordt over Israël gegoten. De vijanden van Israël hebben duidelijk haast. Ze worden gedreven door geestelijke machten, die hun verstand, menselijkheid en gevoel voor recht en gerechtigheid verduisteren. Elke week wordt er wel iets nieuws verzonnen om Israël te verzwakken.

  • Nauwelijks heeft de “Christ at the checkpoint’ conferentie in Bethlehem haar met vroom saus overgoten rapport haar gif de wereld ingestuurd of de volgende aanvallen rollen over Israël.
  • De UNHRC, de mensenrechtenafdeling van de VN, wil een commissie van onderzoek naar Israël sturen. Het is bekend dat de UNHCR zich voornamelkijk bezighoudt met het veroordelen van Israël. Nu wil men onderzoeken wat de gevolgen van de nederzettingen zijn op het “Palestijnse volk” en op Oost Jeruzalem. Een soort Goldstone II verslag wordt verwacht. Dus een aanklacht vol leugens tegen israël. Dat Goldstone later heeft toegegeven dat hij fout zat, speelt geen rol......het rapport ligt er. Logisch dat Israël geen enkele medewerking wil geven aan deze “fact-finding” commissie van de VN.
  • Dan vrijdag 30 maart. Een massa demonstranten van Israël-haters wordt en is op de been gebracht. Men wil “vreedzaam” op mars gaan, de grenzen van israël oversteken en dan op naar Jeruzalem. Geen enkele staat kan en mag dergelijke illegale grensoverschrijdingen accepteren. Het Israëlische leger is dan ook paraat en staat klaar om met niet-dodelijke wapens de massa fel hatende en door duistere geestelijke machten opgejaagde mensen tegen te houden. Uiteraard zullen de vijanden van Israël weer de nodige anti-Israël reclame uit deze actie halen. Vooral als er slachtoffers vallen.
  • Uitermate smerig is de rol die Iran speelt. In Iran wonen nog zo’n 15.000 Joodse mensen, waarvan 9.000 in de hoofdstad Teheran. De Joodse leiders zijn gedwongen een “verklaring van solidariteit” met “de Mars” te tekenen. Ze moeten wel want anders dreigt er levensgevaar voor de Joden in dat land. Iets uit de tekst: “Wij, de joden in Iran, veroordelen ten sterkste de barbaarse misdaden van de bezettende macht in Palestina en verklaren dat de Zionistische staat in strijd is met de principes van onze Leaar Mozes en de Wil van God. We staan achter de wensen van het heldhaftige Palestijnse volk”. Nog erger is dat van de Joodse leiders geëist is om een groep van minimaal tien Joodse jonge mensen te “leveren”, die als voorhoede van “de Mars” over de grenzen van Israël zullen trekken. Achter deze Joodse jongelui voelen de helden zich veilig, want ze weten dat de Israëlische soldaten zich wel tien keer zullen bedenken voordat ze op hen zullen schieten. Er wordt ook gevreesd dat die jongelui na “de Mars” als gijzelaars aan Hezbollah zullen worden overgeleverd. Het is ironisch, nee verdrietig, om te zien hoe deze met boosheid en haat geladen demonstranten overtuigd zijn van de moraliteit van het Israëlische leger. Waarmee ze zichzelf, onbewust, beschuldigen en veroordelen.

Zo spant de wereld zich in om Israël te vernietigen. Kerken in geestelijke zin door de vervangingstheologie. De Westelijke wereld door de steun en het financieren van de terroristen. De VN en internationale organisaties door voortdurende resoluties, die leugens over Israël heen rammen. Die de legitimiteit van de staat Israël ondergraven. De voorhoede wordt gevormd door de Moslim terroristen en hun leiders in de omringende landen. Hopeloos? Twee zaken staan vast:

  1. Hoe meer de wereld tekeer gaat en raast tegen Israël, des te eerder het geduld van de HERE, de God van Israël opraakt. De waarschuwende oordelen gaan al over de wereld. Hier en daar beginnen die waarschuwingen al op oordelen te lijken.
  2. Onze gebeden, vriendschap en steun aan Israël zijn machtige wapens in deze strijd. Een strijd die ten diepste gaat om de doorbraak van het koninkrijk van God en de komst van de Koning.

12 Reactie(s)

 
 
Beste broeder Van Barneveld, het is vreselijk dit te moeten vernemen, maar het laat wel zien dat de bijbel waar is. Alle volkeren zullen zich keren tegen Israël. Ik blijf bidden voor de vrede van Jeruzalem.

Shabbat Shalom
 
 
Beste broeder Van Barneveld,
Wat een voorrecht om op de hoogte te horen over de situatie en berichten over Israel volk van onze God. Op de website.

Onze gebeden, vriendschap en steun aan Israël zijn machtige wapens in deze strijd. Een strijd die ten diepste gaat om de doorbraak van het koninkrijk van God en de komst van de Koning.
Dat is ook onze taak om voor Israel te mogen bidden, want dat zijn onze veldtocht. Want wij lezen in Efez. 6:10-18. wat onze Hemelse God onze de autoriteit op Aarde heeft gegeven. En God zal overwinnaar zijn. En Gods woord zijn zuiver als zilver, als zilver in de oven gelouterd, tot zevenmaal toe, Amen. (Psalm 12).

GOD kiest altijd en GOD blijft bij Zijn keuze.
Hij koos Jakob en niet Esau, Hij koos Isaak en niet Ismaël …
Israël is nu één maal gekozen als knecht van de Heer GOD.
 
 
Ja broeder van Barneveld.Israel is steeds de pineut in de politiek.Maar vergeet niet:,,Het is wel Gods oogappel !!!Laten we bidden voor de vrede van Yerusalayem,God s stad.Jan dank voor je uitleg.Bij toeval heb ik je site ontdekt.Gods zegen!!
 
 
Beste Jan van Barneveld,
Hierbij een klein mailtje dit niets te maken heeft met het huidige topic.
Maar ik heb vanmorgen op family7 je uitleg gezien mbt de eindtijd en antichrist. Wanneer kunnen we nou die opname van de kerk tegemoet zien aan het begin van 3,5 jaar in het midden van de 7 jaar? Het is mij niet duidelijk, want ook vandaag gaf je aan dat er christenen zullen leiden in 2e periode van in totaal 7 jaar.
Ik hoop je niet te ergeren met dit mailtje. Ik kom er helaas niet uit en om nu weer een mailtje via family7 te sturen terwijl je hier je eigen website hebt. Alvast bedankt voor het lezen en ik hoop op antwoord.
Met vriendelijke groet,
Mirjam Driessen
 
 
Beste Jan.

Ik stuitte op het volgende artikel:
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3233535/2012/03/30/Israel-koopt-luchthaven-aan-de-grens-met-Iran.dhtml

Deze ontwikkeling geeft weer een nieuwe draai en brengt zowel Turkijke
als VS in verlegenheid/verwarring, vaak is dit een tactiek van de Almachtige...

Grt Andre
 
 
Beste heer van Barneveld,

Al weer een verslag over hoe er een lisig plan tegen Israel word gesmeed.

Vandaag las ik dit stuk op xandernieuws, xander bricht regelmatig onzin en sensatie, maar ook regelmatig stukken die er toe doen.
Nu een stuk wat er toe doet en je zelf kunt controleren in de media.

Universitair onderzoek: Bijna 9 van 10 journalisten zijn links, groen of rood

http://xandernieuws.punt.nl/index.php?r=1&id=656829&error=&wachtwoord=&archief=&tbl_archief=#form

Shalom
 
 
He Jan, ik lees je artikelen zo graag, ben je ons vergeten?
 
 
Als je nadenkt over 'de komst', de Wederkomst des Heeren - dan is een goede toerusting het allerbelangrijk ste.
Dus, in overeenstemming met Ef. 6
En ja, om die Toerusting te verwerven, ben je soms misschien wel zestig jaren bezig en heb je ook een goede theoretische scholing nodig.
Weegt U Uw woorden maar gerust op een goudschaaltje, meneer Van Barneveld. Aan ellenlange kletspraat hebben wij niks.
 
 
Voor het nieuws ga ik wel eens naar Nu.nl en wat ben ik geschrokken vn reactie's op die site.
Mensen mogen daar hun mening geven , als je leest wat de mensen daar spuien dan denk ik wel eens dat Nederlanders en Medelanders vol haat tegen de Joden zijn.
En zelfs Netanyahu die word zowat gelyncht , daar schrik ik toch wel van.
Dus ik volg Israel op de voet , via deze site en andere site 's en het nieuws , maar een ding ervaar ik Broeder Barneveld dat de Here spoedig komt.

God's zegen toegewenst
 
 
Dries van Agt is nu bezig Belgie achter zijn anti-israel karretje te spannen.Op de ledenlijst van het Int.Olymp.Comite staat vermeld dat Jeruzalem de hoofdstad is van Palestina, volgens hen heeft Israel geen hoofdstad.Letterlijk staat vermeld:Israel and Palestine are on different continents. Hier schieten woorden tekort.Mijnheer Van Barneveld wat vindt U ervan dat de Ned.Bank een campagne start met voor iedereen een 18 cijferig nummer.Wordt hier het teken van het Beest in de steigers gezet?3 x 6 = 18. Graag Uw mening in dezen. Is dit toeval? Laten we blijven bidden voor Israel en tevens voor onze overheid dat ze geen dingen doen waar ze later spijt van hebben.
Veel zegen toegewenst bij werk indezen .
met de hartelijke groeten van jelte cuperus.
shaloom.
 
 
Dat "18-cijferig bankrekeningnum mer" hebben we allang. Dat is het zgn. IBAN (International Bank Account Number), bestaande uit twee letters voor het land (NL = Nededland), twee cijfers die als checksum dienen, vier letters voor de banknaam, en tien cijfers, bestaande uit een nul gevolgd door het oude 9-cijferige rekeningnummer. Bij de meeste banken staat dat nummer al jaren op de afschriften vermeld.
Het zijn dus geen 18 cijfers, 2 letters, 2 cijfers, 4 letters en 10 cijfers.
Dar 18 = 3 x 6 zegt in deze context niets meer en niets minder dan dat 9 = 3 + 6 (denk aan de negen cijfers van het oude rekeningnummer) .

Ik zie niet in wat hier riskant aan zou zijn, zolang ze het maar niet in onze huid gaan tatoeëren, of op een chip in ons lijf gaan implanteren, of zoiets.
 
 
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/05/alle haatbaarden op de dam hal.html.
Hier staan een stelletje moslims de Sharia wet te verkondigen , en dat ze wel raad weten met Wilders hetzelfde lot als Theo van Gogh een man die er wat van wil zeggen word gevloerd !
Door agenten terwijl de haatzaaiers daar gewoon hun praatje af maken waar is Nederland mee bezig !
Dit is actueel gisteren gebeurt op de dam.! vreselijk !

Heer van barneveld kijkt u hier ook eens naar moet er niet ingegerepen worden ?
Welke politieke partij laat dit toe ?
De eindtijd is in volle gang !

God's zegen broeder Barneveld
Beste Gerda,

Dank voor je reactie.
Ik heb het gezien.
Erger is dat iemand die daar bezwaar tegen maakt, door de politie
wordt afgevoerd.
en nog erger is dat ons politieke leiderschap zich nog ernstiger misdraagt.
Ik hoop hierover binnenkort op de site een artikel te plaatsen.
Maar ik moet daar wel even tijd voor vinden.
Het is allemaal ernstiger dan we zelfs vermoeden.
Maar er is een weg terug....
Er zijn ook positieve ontwikkelingen, want de Almachtige gaat rustig
door met Zijn plan.
Dus...de Koning komt!
Shalom

jvb
 

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Meer Recente Artikelen Alle Actuele Artikelen »

Zondag, 14 Apr '19

PALESTIJNSE OORLOGEN

Ook tijdens de verkiezingen in Israël zijn de Palestijnen herhaaldelijk ter sprake …

Woensdag, 27 Mrt '19

HAMAS en Israël

De terroristische aanslag in Utrecht heeft veel aandacht van de pers gekregen. En …

Zaterdag, 26 Jan '19

Een groot gevaar voor de wereldvrede

De profeet Zacharia heeft een groot aantal opvallende profetieën uitgesproken. Over Jeruzalem, …

Dinsdag, 22 Jan '19

Israël

Twee actuele zaken:Momenteel zijn er in en om Israël een paar belangrijke …

Naar Boven