Home Publicaties Boeken Met Israel op weg naar de Eindtijd - GEHEEL HERZIENE UITGAVE

Met Israel op weg naar de Eindtijd - GEHEEL HERZIENE UITGAVE

Met Israel op weg naar de Eindtijd Klik voor ware grootte
Met Israel op weg naar de Eindtijd

Bestel nu het nieuwe boek Met Israel op weg naar de Eindtijd bij Johannes Multimedia voor € 17,95..

Bij de derde druk
Het is al tien jaar geleden toen de tweede, bijgewerkte druk van dit belangrijke boek over Israël, de eindtijd en de kerk verscheen. Verschillende profetisch belangrijke ontwikkelingen die de schrijver toen al zag aankomen en in “Met Israël op weg naar de eindtijd” aankondigde zijn inmiddels werkelijkheid geworden.

Twee voorbeelden:
De ontwikkeling van de EU en de Arabische wereld naar Eurabië en de heroprichting van het Sanhedrin. Ook op een groot aantal andere Bijbelse onderwerpen is dit boek nog steeds actueel. We denken aan het voortgaande herstel van Israël, een het toenemende anti-semitisme en de oorlogsdreigingen rond Israël.

Ook de actualiteit van het Bijbelse profetische woord maakt het boek het lezen en bestuderen meer dan waard. Vragen rond de intocht van de Here Jezus in Jeruzalem (hoofdstuk 10.1) en rond het “uitgestelde Koninkrijk” (hoofdtuk 10) worden diepgaand behandeld. Bijbelse geheimenissen worden niet alleen verhelderend maar ook diepgaand belicht. Verrassend en wellicht voor sommige lezers wat teleurstellend is de visie rond de vele theorieën rond de zogenaamde opname van de Gemeente (11.4 en 11.5). Ook het, wat Paulus noemt, “geheimenis van de gedeeltelijke verharding van Israël” (Rom.11:26) wordt behandeld (10.9). Belangrijk is ook dat dit boek een weg probeert de wijzen naar de opwekking waar door veel gelovigen al zo lang voor wordt gebeden (hoofdtuk 13). Zo komen er nog diverse andere onderwerpen die niet alleen actueel, maar ook voor ons begrip van Gods handelen in deze tijd, van groot belang zijn, aan de orde in dit boek.

We kunnen dan ook niet anders dan het boek van harte aanbevelen.

Lex van Bochove. (Voorzitter Johannes Multimedia)

Uitgave: Johannes Multimedia - Chai pers / Chr. v. Israël | Johannes Multimedia / JMM
257 pagina's
ISBN: 9789057983450
Prijs: € 17,95

Bestel nu het nieuwe boek Met Israel op weg naar de Eindtijd bij Johannes Multimedia voor € 17,95..

12 Reactie(s)

 
 
Ik wil dit boek bestellen maar dat lukt niet....is er geen simpeler manier dan dat moeilijk gedoe met wachtwoorden voor een zeventigplusser .
 
 
U kunt ze ook bellen. Het nummer is: 0343-412857 . Succes
 
 
Jan, het oude isbn-nummer staat erbij. Het nieuwe is: 9789057983450


Dank is aanegpast!
 
 
Geachte heer van Barneveld,

Uw boek "Met Israel op weg naar de eindtijd", is daar ook in beschreven iets van; "Openbaring 10 vers 7, over het geheimenis! wat ook aangehaald wordt in Daniel12:7 ,ik begrijp het niet helemaal en wil het bestuderen!

of misschien heeft u een uitleg hierover?
Met een hartelijke groet van Marion
 
 
Beste Jan,

Je boek afgelopen zaterdag gekocht, maar ondertussen door mijn schoonmoeder meegenomen omdat ze aan het oppassen was en het boek was gaan lezen. Ze vond het zo interessant dat ik hem eerst maar aan haar heb meegegeven. Nou goed, ik zal nog ff geduld moeten hebben maar ben nog volop bezig met het boek 'Moderne Wetenschap in de Bijbel'. Maar ik ben zeer benieuwd naar je boek nadat ik al 2 zeer interessante boeken van jou in mijn bezit heb.

Groetjes Bram en Gods Zegen toegewenstBedankt beste Bram, voor je vriendelijke en bemoedigende reactie. Inderdaad is de bijgewerkte en geheel vernieuwde (cover en inhoud) uitgave van "Met Israël op weg naar de eindtijd" zeker het bestuderen waard. Het is een uitwerking van de seminars die ik geef. Op de site komt binnenkort een lijstje met data en plaatsen waar in het najaar weer een seminar komt. Dat zijn er drie, in Groningen, Andel en Wijk bij Duurstede.
Shalom, en ik wens je veel geestelijke opbouw en vreugde bij het bestuderen van Met Israël op weg naar de eindtijd".

shalom
jvb
 
 
Beste Jan,

Bedankt voor je reactie. Ik hoop dat je er ook seminars van je komen in de buurt van Katwijk en omstreken.

Groet,

Bram
 
 
Meneer van Barneveld,

Ik lees uw site graag!

We moeten de vijgenboom in de gaten houden en wat dat betreft kun je deze site beschouwen als op z'n minst een blaadje ervan...:-))

Echter, uw boeken.
Zijn die ook ergens te krijgen in een digitale versie?

Hoor het graag!

Gr.
Fr@
 
 
Beste Jan,

Ben dankzij jou "Israël" verslaafde geworden. Ik wil je bedanken voor de mooie boeken die je hebt geschreven. Heb nu onder andere gelezen "Met Israël op weg naar de eindtijd", "Eindtijd Israel en de Islam", "Israël is uniek" (Lance Lambert) en als laatste "Om sions wil niet zwijgen". Het heeft mij veel goed gedaan om dit allemaal te lezen. Het heeft mij erbij bepaald dat GOD bezig is met zijn eerstgeborene Israël (Exodus 4:22).
Heb nu wat laatst in de aanbieding was zo'n Isreäl bibliotheek van Bread of Life gekocht (7 boeken). Ben nu begonnen met het boek "Profetieën in het boek Ester" van Joseph Good. Ben geen goede bijbel kenner maar wil wel meer gaan lezen in de bijbel en zeker nu God zichtbaar bezig is met Israël (en dus de eindtijd). Maar waar het mij eigenlijk om ging is wat raad jij me aan om te gaan doen? Hoe kan ik mij nu het beste gaan verdiepen in Gods woord? En hoe kan ik het beste Israël helpen / ondersteunen?

P.S.
In het boek "Om Sions wil niet zwijgen" kwam ik nog twee foutjes tegen. De regel Op blz 204 van 1905 moet waarschijnlijk 13.000 onder kolom "Christenen" komen te staan. Op blz 349 staat een verwijzing naar Mattheus 3:35 dit moet volgens mij Mattheus 5:35 zijn.

Met vriendelijke groeten,

Benjamin Houwink


Beste Benjamin,

Hartelijk dank voor je reactie.
Ook dank voor je twee correcties, vervelende foutjes...ik heb het
gecontroleerd en je hebt gelijk.

Je bent nu goed op de hoogte door het lezen van al die boeken.
Ik zou je willen adviseren om ook goed op de hoogte te raken met de
bijbelse basis van ons geloof. Israël is daar een heel belangrijk deel
van. daartoe kun je het beste lezen het boek van een groot
bijbelgeleerde, Derek Prince. Het heet: De fundamenten van ons geloof.
Deze Derek Prince is ook een groot vriend van Israël. Je moet namelijk
echt evenwicht vinden. Verslaafd zijn is nooit goed. We zijn alleen
dienaren, slaven, van de Here Jezus Messias, de Koning van Israël en
onze Heer.
Een mooi boekje over Israël is ook van Derek Prince. Ik ben het
kwijt...zo'n goed boekje is het. Het heet geloof ik: De kerk en
Israël. Ook kan ik je aanbevelen een boek van David Pawson: Israël in
net Nieuwe Testament.

Als je meer wilt weten, kom dan gerust terug.

shalom

jvb
 
 
hallo jan neem je ook
boeken mee voor de verkoop?
in wouterswoude de nije warf
al vast bedankt en
Gods onverwoestbaare Zegen
en succes en ik zal er zijn
Groet E.S
 
 
Jan van Barneveld ik geniet van uw mooie en duidelijke boeken over wat er in Israel gaat gebeuren ,je ziet Gods hand met het land en door uw boeken kan ik het volgen. Ik bid elke dag voor Israel en ik geniet van de progamma's van fam 7 van u .Moge de HEER U nog meer gebruiken om ons wakker te schudden wat God doet. Ook heb ik thuis een voorbedeschrift dat ik elke dag bij God breng en ook u staat er in. De Heer laat mij steeds boeken kopen over de eindtijd. Groet van Betty met een hart voor Israel Gods rijke zegen voor uw werk.
 
 
Met verbazing las ik onderstaande regel over de herziene uitgave va uw boek "Met Israel op weg naar de eindtijd".

Verrassend en wellicht voor sommige lezers wat teleurstellend is de visie rond de vele theorieën rond de zogenaamde opname van de Gemeente (11.4 en 11.5).

Uw boek heb ik besteld maar nog niet gelezen. Voormelde regel verbaasd mij. Uw eerste uitgave gaf mij v.w.b. de opname uitleg en hoop over dit bijbelse onderwerp.
Mijn vrees is dat er weer een theorie is ontwikkeld wat verwarring sticht. Mijn gesprekservarin g met "christenen", christelijke boeken over God's Woord.de leringen van de kerken zijn veel al "ja maar's" en men is het zelden met je eens. Ik heb de leringen naast me neergelegd en de strijd daarover met christenen opgegeven. Mijn ervaring is eigenlijk, men gist maar wat, men is vaag en de recties van christenen veelal hypocriet.

Ben jaren lang verbonden geweest aan het blad "Het Zoeklicht" en de daarin aangeboden/ besproken boekwerken gelezen. De opname is/ werd vaak aangehaald en is een hoop voor me geweest. Afhankelijk van de inhoud van uw boek laat ik me liever leiden door mijn geloof dan in wat bijbelonderzoek ers menen te moeten schrijven.

A. de Jong


Beste heer A.de Jong,

Ik schrok van uw "verbijstering".
Waarom "zogenaamde opname van de Gemeente?".
Het woordje "opname" staat niet in de belangrijkste bewijstekst: 1 Thssalonicenzen 4:15-17. Wij worden, kort samengevat "in een ogenblik weggevoerd de Here tegemoet in de lucht". De Here tegemoet. U weet zelf wel dat er veel theorieën zijn over de opname van de gemeente. Wel vier of vijf. Wat is dan, denk ik, teleurstellend voor sommige lezers? Wel over het feit dat de "weggevoerd" zullen worden, kan niet getwist worden. Waarover gaan al die discussies? Over het tijdstip. voor de laatste zeven jaren van de antichrist, halverwege die zeven jaren, ergens tijdens de laatste periode van die zeven jaren, tijdens de grote verdrukking, of helemaal aan het einde. Mijn voor sommigen teleurstellende visie is, dat dit tijdstip, waar we allemaal naar uitzien, nog een "geheimenis" is dat pas later onthuld zal worden. Al die theorieën over het tijdstip heb ik bekeken en soms heb ik de idee dat de laatste schrijver die ik las, gelijk had. Ze hebben allemaal hun Bijbelse argumenten. "Jammer" zei iemand tegen mij, "nu weten we het (tijdstip) nog niet.
Dus geen "ja, maar" maar een geheimenis" dat nog niet onthuld is. Let maar eens op hoeveel "geheimenissen" in het NT voorkomen.
Ik hoop dat ik iets van uw "verbijstering" heb weggenomen.
shalom

jvb
 

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Naar Boven