Home Actueel Israël De TRIOMF van de LEUGEN

De TRIOMF van de LEUGEN

Klik voor ware grootte
Nederland 2014 - ISIS aanhangers in de straten van Delft

“Here, red mij van de leugenlippen van de bedrieglijke tong” Psalm 120:2

Voordat het bestand vrijdag 08 augustus 2014 om 7:00 uur afliep begon de rakettenregen van Hamas weer.

Onbegrijpelijk!

Hamas weet heel goed dat ze een oorlog met Israël niet kunnen winnen. Bovendien heeft deze terreurbeweging een oorlog achter de rakettenoorlog al gewonnen.

De mediaoorlog.

Natuurlijk, Hamas wil Joden vermoorden. Dat is hun vak. Dat gebiedt hun religie, hun ideologie, hun snelste weg naar de islamitische hemel. In deze derde hamasoorlog ging en gaat het nog steeds om de media. Om de harten van de gewone mensen. Niet alleen in de westelijke wereld, maar over heel de wereld. Haat zaaien tegen de staat Israël en in het directe verlengde hiervan tegen het Joodse volk, de Joodse mensen.

Waarom?

Volgens de Bijbelse profetieën is het een voorbereiding voor de jihad tegen Jeruzalem. De profeet zegt: “Roept dit uit onder de heidenvolken (goyim). Heiligt de oorlog (jihad)” (Joël 3:9).
De staat Israël van de kaart vegen en het Joodse volk vernietigen. Daar gaat het de opvolgers van de Duitse Nazi’s om.

“Het is onze islamitische plicht de Joden uit te roeien” preekte een imam twee weken geleden, op 25 juli 2014 voor de tv in Gaza.

Voor deze “islamitische plicht” hebben ze alles over. Ook hun vrouwen, kinderen en soms hun eigen leven offeren ze ervoor op. Tot eer van de godheid van de Islam. Immers als er een terreuraanslag geslaagd is (moge God het verhoeden) juichen Moslims verheugd: Allahoe Akbar (Allah is de grootste).

Knechtjes van Hamas

Media en westelijke politieke leiders zijn in deze mediaoorlog vaak naïeve maar gretige knechtjes van de Hamas, dus van de leugen.
Valse, gefabriceerde foto’s worden zonder grondige controle verspreid. Eenzijdige berichten waar de leugen vanaf druipt zijn gewoon doorgegeven. Oorlogsmisdaden van Hamas genegeerd.
De verhouding 1 op 25 van de aantal dodelijke slachtoffers is een gretig gegeven om Israël oppervlakkig van “buitensporig geweld” te beschuldigen.

Politici, internationale organisaties en media jammeren met een uitgestreken mededogen met de Palestijnse slachtoffers (één onschuldige dode is er wel één teveel) over de Palestijnse slachtoffers.

Is die verhouding 1:25 een echt bewijs? Speelt het feit dat Hamas vrouwen en kinderen als menselijk schild gebruikt geen rol? En het feit dat Israël er alles aan doet om de bevolking te beschermen? Kernachtig is het gezegde: “Wij (Israëli’s) gebruiken onze wapens om onze vrouwen en kinderen te beschermen; Hamas gebruikt vrouwen en kinderen om hun wapens te beschermen”.

Laten we nog wat cijfers bekijken. Hamas beweert dat 80% van de doden burgers, dus geen terroristische strijders waren. De Israëlische Inlichtingendienst heeft met behulp van de sociale media nagegaan dat zeker 47% van de doden tot de terroristen hoorden. Maar die grote aantallen (te betreuren) slachtoffers worden wel in een contekst tegen Israël gebracht. Omdat ook niet vermeld wordt dat Israël wel zorgde voor veiligheid van de bevolking door bunkers en hun efficiënte raketafweersysteem. In dit verband is een commentaar van een columnist uit Saoedi Arabië interessant. In het blad Arab News vraagt Al-Mulhim zich af waarom Hamas nooit schuilkelders voor hun bevolking heeft gebouwd. Gezien de vele tunnels hadden ze cement genoeg. “Als ze dat wel hadden gedaan zouden er veel minder burgerslachtoffers zijn gevallen”.
Op deze wijze, door die burgerslachtoffers, wordt de haat tegen de staat Israël en in het verlengde daarvan tegen het Joodse volk, tegen de Joden aangewakkerd. Antisemitisme dus. En dat was de bedoeling van Hamas en daar werken de media en politieke leiders, misschien onbewust of uit naïveteit aan mee.

Paria

Israël wordt gretig van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid beschuldigd. Wat denkt u van de volgende cijfers van het IDF (Israëlische leger):

1. Van de 3356 raketten op Israël afgevuurd door Hamas en verwante terreurorganisaties werden er 597 (18%) vanuit ziekenhuizen, scholen en moskeeën afgevuurd.

2. De meeste raketten waren op burgerdoeleinden gericht of hadden het directe doel zoveel mogelijk burgers te doden. Ook dat is een oorlogsmisdaad. Wapens worden opgeslagen in huizen, ziekenhuizen en moskeeën. Ook al een oorlogsmisdaad.

In dit licht is het vreemd, zelfs onbegrijpelijk dat politieke leiders, zoals Timmermans en collega-politici uit de VS, Frankrijk en Engeland samen met het Internationale Rode Kruis, de VN en diverse mensenrechtenorganisaties één koor vormen dat Israël beschuldigt van oorlogsmisdaden en tot paria onder de volkenfamilie maakt.

Termen als “onaanvaardbaar”, “verkeerd en niet te rechtvaardigen”, “dwaas en buiten proporties” en “niet te verdedigen” vliegen via de media over Israël heen en naar de gewone burgers.

Zo worden onterecht anti-Israël gevoelens opgewekt.

Toch hadden de leiders en mediamensen beter kunnen weten.

Dagelijks gaf het IDF feitelijke en controleerbare communiqué’s uit. Israël is een democratische staat waarin een duidelijk element van zelfcontrole werkzaam is. Als de “rechtse regering”of het IDF iets fout doet of verkeerde informatie geeft, pakt links dat meteen op.

Ook kwalijk is dat in feite Israël verweten wordt dat het zo’n goed afweersysteem heeft. En een sterk leger dat ook ethisch-moreel basis heeft. De vele sms berichten, pamfletten en lege waarschuwingsbommen waarmee het IDF de bevolking van Gaza heeft gewaarschuwd, krijgen onvoldoende aandacht. Plus het feit dat in sommige gevallen de Palestijnen verhinderd werden om uit hun huizen te vluchten voordat Israëlische bommen zouden komen. Dat ministers en regeringsleiders niet de moeiten nemen zich op de hoogte te stellen van de feiten, maar politieke overwegingen hun mening laten bepalen zijn we helaas gewend. Dat leiders uit de mediawereld en sommige journalisten en opinievormers er welbewust aan meewerken Israël af te schilderen als een brute agressor die er op uit is om onschuldige Palestijnen af te slachten is gevaarlijk.

Israël zucht “HERE, redt ons van de leugenlippen”. Gevaarlijk, niet alleen voor Israël. Gevaarlijk voor de wereldvrede. Want zo wordt sluimerend antisemitisme gewekt. En antisemitisme loopt altijd uit op levensgevaar voor Joodse mensen. En op de toorn, zeg maar boosheid, van de Almachtige, de God van Israël.

Tijdens de Gaza-demonstraties in juni zagen we hoe politieke demonstraties tegen de vermeende oorlogsmisdaden van Israël al snel ontaardden in ouderwets antisemitisme. Vooral in Frankrijk, maar ook in Duitsland liep het uit op vernielen van Joodse winkels en restaurants. Scènes die sterk aan de Kristalnacht in 1938 in Duitsland deden denken. Na Kristalnacht volgde de Holocaust en Wereldoorlog II. Een Holocaust zal de HERE, de God van Israël, verhinderen. Maar oorlogen?

Wat ook geeft te denken, nee huiveren, is dat steeds meer Joodse Nederlanders zich in ons land niet veilig meer voelen.

Schande over ons land.

Geestelijk

Wilders verwijt onze regering dat ze blind zijn voor de olifant in de kamer. Hij benadrukt dat het niet gaat om een regionaal conflict in het Middenoosten. Het is een ideologisch-religieus conflict. De Islam wil de wereld regeren. Zonder democratie, rechten voor minderheden, vrouwen of afwijkingen van wat men ziet als de ware sharia-Islam. Wat dat inhoudt zien we momenteel in Irak en andere islamitische landen. Israël is een laatste bolwerk voor vrijheid, democratie en Bijbelse ethische waarden. Wil er nog hoop zijn voor de westelijke wereld zullen we onverdeeld achter Israël moeten staan. Er zelf ook opkomen voor de Joods-christelijke erfenis van ons land.

Intussen, we zeiden het al, zucht Israël vanwege de leugenlippen die Israël bevuilen. Wat zegt die Psalm dat er met die leugenlippen gebeuren zal? “Wat zal HIJ u geven en wat zal HIJ u toevoegen, gij bedrieglijke tong? Gescherpte pijlen van een held en gloeiende kolen van brem” (Psalm 120:3,4). Die pijlen wijzen op oorlogsgeweld. Die gloeiende kolen wijzen op opstanden, rellen, brand en chaos. We zien dit bij de bedrieglijke tongen vanuit Islam-landen in het Middenoosten gebeuren.

Er is nog een geestelijk element. Wat zit achter dit besmeuren van Israël en het Joodse volk? Het gaat uiteindelijk om de doorbraak van het messiaanse koninkrijk van God. Want de apostel Paulus citeert de profeet Jesaja als hij zegt: “De Verlosser zal uit Sion komen” (Romeinen 11:26 en Jesaja 59:20).

De mensen worden besmet met het virus van het antisemitisme als laatste poging van boze, geestelijke machten om het Rijk van vrede en gerechtigheid, waarin Israël een hoofdrol zal spelen, te verhinderen. De Eeuwige, de God van Israël zal dit verhinderen. En niets en niemand zal Hem tegenhouden zijn plannen te volvoeren. Ook niet de godheid van Islam, die zijn laatste wapen, de leugen, in de strijd om het Koninkrijk heeft geworpen. En ... am Yisraël chai ...
Het volk Israël leeft.

16 Reactie(s)

 
 
Inderdaad, satan gaat rond als een briesende leeuw. Het wordt per dag erger. Mevr. Hoogstraten van het NOS journaal moet zich schamen om voor de éénzijdige berichtgeving. Zij heeft niet één keer laten zien dat Hamas raketten afschoot. Wat Israël wel (of niet zelf) deed dat werd voortdurend getoond. Zij had de Gaza moeten verlaten als journaliste. Immers zij kon alleen maar datgene berichten wat Hamas haar opdroeg.
Beter weglopen dan aangepaste berichten vertonen en daarvan verslag te doen. Velen van ons volk, nemen haar berichten voor waar aan. Dat is zeer ten nadele van Israël. Ook hier geldt:“Here, red mij van de leugenlippen van de bedrieglijke tong” Psalm 120:2". Schande ook van de NOS leiding om dergelijke niet complete berichten te tonen.
Overigens ben ik geheel met uw opinie eens.
 
 
Hier wordt eenzijdig het nieuws weergegeven.
Voor de ontwikkelingen betreft Midden Oosten lees ik ook
The Jerusalem Post via ERF ministries (Scott Clarke). http://erfministries.com/news.php
 
 
ik zat laats de bijbel weer te lezen en was met openbaring 6 bezig , en ik kreeg sterk de indruk dat de paarden aan het rijden zijn ,Christenen vluchten ,of worden onthoofd , Syrie ,Irak en vele andere landen in het Midden Oosten is een chaos . Israel idd in gevecht met Hamas en vele organisatie s die opstaan; Isis ,al nasrah ,boko harum ,Hezbollah ,hammas ,en nog meer ,het word als maar erger. Dan de VS en de EU die niet meer praten met Rusland en het lijkt dat die situatie ook op scherp gezet gaat worden!! openbaring 6 vers 9 t/m 11 lijkt ook zeer veel op wat nu gebeurt . dan idd de Jodenhaat die weer terug is door wat U zegt de nieuwe nazi s ,waar ik het geheel mee eens ben. aan het eind van openbaring 6 geschieden er verschrikkelijk e dingen ,laten we bidden dat het nog niet gebeurt . Als ik ook daniel lees en dat weer met openbaring vergelijk ,dan kom ik zelf tot de conclusie dat openbaring 6 waarschijnlijk nog niet bij de grote verdrukking hoort ,maar alles wat nu gebeurt lijkt een aanloop daarna of er komt eerst een vals vrede s verdrag na een periode van gigantisch chaos op de Wereld . of de Ezechiel Oorlog daarin past weet ik niet .

M.v.g Indy.

ps ik ben degene die een aantal jaren geleden die droom aan U vertelde van de nazitenten en nazihelmen en dat ik in die droom door dat kamp sloop als een spion , het vreemde is dat die droom uitkomt en dat de nieuwe nazi s er idd zijn nu
 
 
Behoeft geen verdere uitleg.
Klik rechts in de homepage ook de info over de Haagse Schilderswijk aan.
http://fubarbaar.wordpress.com/2014/07/26/isis-is/comment-page-1/#comment-5752
 
 
Deze anti-Israël houding zal Europa duur komen te staan. Namelijk dat Rusland vanwege de Westerse sancties tegen Rusland de gastoevoer naar Europa afsluit en Rusland zelfs Europa militair binnen kan vallen!

Bij mij leeft het gevoel dat de Derde Wereldoorlog aan het uitbreken is en dat in die oorlog de antichrist zal komen met schijnvrede. Deze oorlog zal gaan tussen het Westen aan de ene kant en Rusland met de Arabische landen aan de andere kant.

En deze 4 Bloedmanen, waarvan de eerste al gepasseerd is op 15 april jl, zijn tekenen van oorlog, Opname van de Gemeente, Grote Verdrukking en de Wederkomst van de Heere Jezus.
 
 
De Koran schijnt te zeggen dat je mag (of moet) liegen als dat in het voordeel van de verbreiding van de islam is. Dat verklaart ook het grote gemak waarmee moslims kunnen liegen als hun dat uitkomt. Hun politici en onderhandelaars zijn dan ook per definitie onbetrouwbaar.
Maar de hele wereld trapt er niettemin in!

Jezus noemt satan de "vader van de leugen". En ieder die niet "in Jezus" is, staat wagenwijd open voor de invloed van de vader van de leugen. Daar de meeste politici geen wedergeboren christen zijn, zijn zij gemakkelijk beïnvloedbaar door de vader van de leugen.

Vandaar ook dat de VN (geen haar beter dan de rest!) zo gemakkelijk luistert naar de leugens van de Palestijnen. De Waarheid willen ze uiteraard niet horen: die gaat helemaal tegen hun vervormde gevoel in.

Het is dus voorspelbaar dat "alle volkeren" (= de "verenigde volkeren", ofwel de "verenigde naties"!) geïrriteerd raken door alles wat Israël zegt en doet: "...en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam." (Matth. 24:9).
 
 
Mijn vriendin Jane is Israëli, ze heeft 30 seconden de tijd een schuilkelder in te vluchten als er alarm wordt gegeven.

'I am safe, but this is no life. Not only for us, but also for many pet's that run away and stray's that are so scared'.

De impact op het dagelijkse leven van de 3.356 raketten van Hamas daar lees je maar weinig over. Want of de bom onderschept wordt doet niets af aan de stress van dat moment.

Vader is druk met alle voorbereidingen , wat fijn en beangstigend tegelijk is.

Dag Jan, fijn dat je het allemaal zo goed onder woorden mag brengen (ik heb die taak niet); ik maak er vaak gebruik van om Vader's zaken beter toe te lichten in gesprekken.
Toedeloe,
Marinka
 
 
Duidelijk weer geschreven. Dank je wel broeder Jan.
Wat mij verbaasd is dat het zo akelig stil in de kerken blijft. Wat is er mooier dan elke zondag na de dienst een rondje door je door , stad of buurt lopen en psalmen over Jeruzalem zingen
met vriendelijke groet Angela
 
 
Broeder Jan, ik ben de Here zo dankbaar dat Hij u gebruikt om het een en ander omtrent de profetieen uiteen te leggen.
Ik ben 19 jaar terug tot geloof gekomen en ben daar ook dankbaar voor.
En toen ik tot geloof kwam legde de Heer de liefde voor Israel in mijn hart, dat is niet uit mezelf want ik gaf niet om Israel voor mijn bekering.
Ik geloof nu ook dat we heel dicht bij de wederkomst van de Heer Jezus zijn en dat de opname ook heel dichtbij is.
Ik blijf bidden voor de vrede van Jeruzalem maar bid ook dat de vijanden van Israel tot geloof in de Heer Jezus mogen komen en dat het zwarte haat-zaad wat op hun ziel geplakt is weggewassen zal worden door het bloed van Jezus en ook witter zal worden als sneeuw.

Het zou me niet verbazen als we ons nu dichtbij de profetie Ezechiel 38 en 39 zitten, ik las het een paar dagen geleden en het was alsof ISIS er precies in past.

Laten we blijven bidden dat er nog veel Joden tot geloof in Yeheshua komen en dat de Messiaanse Joden op een krachtige wijze gebruikt mogen worden daarvoor.
Laten we ook blijven bidden dat de Heer zijn Grootheid aan alle volken zal laten zien.

Broeder Ja, ik wens u Gods rijke zegen en ben altijd blij als ik u op Family7 zie.

Shalom.
 
 
Wat ik me al een tijdje af vraag. Hoe kan het dat Israël niet al langer af wist van het bouwen van de tunnels door Hamas? Dit kan toch met vliegtuigen gemeten worden, en met satellieten houden ze toch ook alle bewegingen in de gaten. Nu ik toch een reactie/vraag hier neer zet, wil ik u bedanken voor u heldere uitleg bij Family7 en in de boeken die ik van u heb.
Beste Mike,

Dank voor je vriendelijke woorden.
Ik kan je zeggen dat de 6e druk van "Eindtijd, Israël en de Islam" nu uit is.
De uitgever heeft het iets duurder gemaakt want ik heb het aardig ge-update.
Het is bijgewerkt tot midden dit voorjaar.

Wat Family7 betreft kan ik vertellen dat er in oktober een nieuwe serie van tien
uitzendingen gepland is. Eindtijd, Israël in het N.T.

Wat die tunnels betreft kan ik je niet veel wijzer maken. Israël, het IDF, wist wel dat er tunnels waren.
Maar dat en zo veel en dat ze ze zo goed en zo diep en zo vol wapens, apparatuur enz waren heeft ook Israël
verrast. Men ziet het als een wonder dat die Hamasoorlog ze aan het licht heeft gebracht. Want Hamas
had grote plannen om in september, tijdens het joodse Nieuwjaar, Rosh Hashana door al die tunnels een
grootscheepse aanval te lanceren.

shalom

jvb

 
 
Bedankt voor de heldere uiteenzetting Jan.

Het stuk zal ik uitprinten en bij mij houden en aan diegenen laten lezen die geen weet hebben wat er allemaal afspeelt in Israël en welke bedoelingen de God van Israël daarmee heeft!

Halleluja!
 
 
Hallo meneer van Barneveld
Ik heb gelezen dat u op 9,16,23 en 30 september een aantal lezingen houd.
Deze worden gehouden in Hendrik ido ambacht
Omdat ik een groot bewonderaar van u bent ben ik van plan om te komen luisteren.
Alleen mijn vraag is zijn deze avonden een vervolg op elkaar of zijn ze afzonderlijk te bezoeken ?
Hopelijk ontvang ik een reactie van u een vriedelijke groet van Jos van Meurs
 
 
Broeder Jan , met afschuw lees ik de kranten want wat word er gelogen en gedraaid met de waarheid op internet ga ik flink tekeer om het één na de andere leugen die mensen klakkeloos aan nemen tegen te gaan . Daarom keek ik vandaag maar even op uw site en dan word ik toch weer bemoedigd , ik voel me soms erg alleen en word voor vies en vuil uitgemaakt op internet wanneer ik eens de werkelijke feiten vertel . Maar niet veel mensen willen de waarheid nog horen . Dank u wel voor de waarheid die u toch iedere keer weer op internet post , ik vraag me wel eens af wat kunnen we nog verwachten . Shalom broeder JanBeste Gerda,

Dank voor je terechte klacht over de leugen.
Je wordt inderdaad beklad en uitgescholden.
Maar het enige middel tegen de leugen is de waarheid.
Die moet dan ook verspreid worden.
Misschien heb ik volgende week tijd voor nog een kort artikel op de site.
Het boek "Eindtijd, Israël en de Islam' (6e geheel bijgewerkte druk) geeft je veel
achtergrondinfo rmatie over wat er nu gaande is.
Family7 gaat in oktober een nieuwe serie van tien uitzendingen over dit onderwerp brengen.
Het zijn gesprekken van de 'baas' van family7 met mij.
Israël en Eindtijd in het NT.
De Bijbel is en blijft onze richtlijn en de belangrijkste informatiebron van de achtergrond
van wat er gaande is. En gebed ons belangrijkste wapen.

shalom
jvb

 
 
n.a.v. vraag van Mike. -Dit komt de tunnels met tussenpozen werden gebouwd. Hamas weet natuurlijk ook dat israel met drones e.d. alles in de gaten houdt.
 
 
Beste Jan

Soms zou ik een boek willen schrijven met als titel de grootste geestelijke scheiding in de laatste eeuw van de mensheid.
De ontwikkelingen in de wereld maken me bang, ook al weet ik dat alles is voorspeld in de bijbel.
Veel van mijn kennissen buren of vrienden gelovig of niet, die vroeger voor Israël waren zijn nu tegen, en alle verhalen over het beloofde land en het ontstaan van Israël zijn taboe. Ik zie het als scheiding van geesten. Een van mijn beste vrienden ontplofte bijna na mijn opmerkingen over het volk van God en de beloftes voor Israël.
Het volk van Abraham, Isaak en Jacob.
Regelmatig bezoek ik jouw site voor steun en de behoefte om troost te zoeken voor Israël en mijzelf.
Ik heb een snelkoppeling op het buraublad staan om te kijken naar nieuwe artikelen van jou hand. Vaak zonder resultaat.
Het is geen verwijt en ik zal je ook niet betuttelen ; ik weet dat je niet zoals in de verslaggeving van de wereld je elke dag een nieuw artikel moet schrijven.
Eigenlijk snap ik niet dat er niet meer pro Israël informatie en waarheid te vinden is op internet en via de media.
Het is geen verwijt naar jou; maar meer een behoefte die in ieder geval bij mij leeft.

Met vriendelijke groet

jacob
 

Plaats reactie

U bent van harte welkom om te reageren. Let s.v.p. even op de volgende zaken;

– Uw Email adres is verplicht maar wordt nooit getoond op de website.
– Uw reactie moet worden goedgekeurd. Het duurt dus even voordat uw reactie op de website zichtbaar is.


Beveiligingscode
Vernieuwen

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Meer Recente Artikelen Alle Actuele Artikelen »

Zondag, 14 Apr '19

PALESTIJNSE OORLOGEN

Ook tijdens de verkiezingen in Israël zijn de Palestijnen herhaaldelijk ter sprake …

Woensdag, 27 Mrt '19

HAMAS en Israël

De terroristische aanslag in Utrecht heeft veel aandacht van de pers gekregen. En …

Zaterdag, 26 Jan '19

Een groot gevaar voor de wereldvrede

De profeet Zacharia heeft een groot aantal opvallende profetieën uitgesproken. Over Jeruzalem, …

Dinsdag, 22 Jan '19

Israël

Twee actuele zaken:Momenteel zijn er in en om Israël een paar belangrijke …

Naar Boven