Jeruzalem

Jeruzalem en het signaal van veertig

vrijdag, 09 februari 2007
Geestelijke rekenwonders Alles in Gods Woord heeft betekenis. Niets is onbelangrijk. Dus ook getallen in de Bijbel zijn belangrijk. Tien tot twintig jaar geleden was er een hausse in ‘bijbels rekenwerk’. De computer werd losgelaten op de oorspronkelijke tekst van het OT. Men vond ‘verborgen codes’ waarmee bijvoorbeeld de moord op premier Yitschak Rabin, de Gog-oorlog (Ezechiël 38 en 39) en veel andere actuele en bijbelse zaken zichtbaar werden gemaakt. …
Lees meer... 5 Reactie(s)
dinsdag, 07 februari 2006

Sion

Hoe komt het dat ‘zionisme’ een vies woord geworden is? Hoe komt het dat ‘zionisme’ een vies woord geworden is? Waarom is bijna de hele wereld, zelfs de huidige regering van Israël en de Reform (liberale) Joden in de VS antizionistisch zijn geworden? Het …
Lees meer... 6 Reactie(s)
maandag, 04 april 2005

De hoofdstad van de wereld

Wat is er allemaal aan de hand met Jeruzalem? Waarom staan miljoenen Moslims klaar een ‘heilige oorlog’ (jihad) om Jeruzalem te beginnen? Hoe komt het dat de ‘heilige stad’ pas na 1967 zo heilig voor de Moslims is geworden? Wat beweegt gelovige Joden om elk …
Lees meer... 4 Reactie(s)

Het einde van de vervangingsleer

=== Een belangrijk boek ===

Eeuwenlang heeft het Joodse volk geleden onder de leer dat de kerk de plaats en de rol van Israël in Gods heilshandelen heeft overgenomen.

De vervangingsleer is een visie, een dwaalleer die in veel vormen voorkomt in de meeste kerken en onder Christenen. Deze leer bepaalt voor een groot deel het denken over en de houding tegenover Israël. Bijvoorbeeld in de gemeente waar onze dochter komt.

"Pa", zei ze onlangs "in onze kerk wordt nooit over Israël gepreekt". Oorzaak is, meestal onbewust, de vervangingsleer. Een andere groep Christenen die vanuit de vervangingsleer denken en handelen wordt het meest in de grote, traditionele kerken gevonden. Zij ijveren voor de Palestijnen, doen actief mee aan de BDS campagnes (boycot Israël!) en vinden de staat Israël een onding. Aan het einde van dit spectrum staan Christenen die de staat Israël verfoeien en het liefst van de aardbodem zien verdwijnen.

Lees hier meer …

Bestel Het einde van de vervangingsleer via Christenen voor Israel.

Met Israël op weg naar de Eindtijd

=== Geheel herziene uitgave ===

Geheel herziene uitgave van Met Israël op weg naar de Eindtijd

Een belangrijk boek over de Bijbelse en profetische betekenis van de actualiteit rondom Israël

Met Israël op weg naar de eindtijd is een uitwerking en verdieping van de vele seminars die de schrijver in de loop van de jaren door het land heeft gehouden.
Lees hier meer …

Bestel Met Israël op weg naar de Eindtijd via Gospel.nl of Christenen voor Israël.

Eindtijd, Israël en de Islam

=== Een belangrijk, onthullend boek ===

Eindtijd, Israël en de Islam legt de diepste, geestelijke wortels van het conflict in het Midden Oosten bloot.

Onderwerpen o.a.; de eindtijdleer uit de Hadith, Ahmadinejad en Iran, Turkije (Ottomaanse Rijk), de Twaalfde Imam, de Mahdi; de islamitische messias, de droom van Nebukadnezar, etc. etc.
Lees hier meer …

Bestel Eindtijd, Israël en de Islam via Bruna, Bol.com, het Zoeklicht of bij Christenen voor Israel.

Naar Boven